Άρθρο 5. Τρόποι Πληρωμής Παραγγελιών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχοντας γνώμονα την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προσφέρουμε 3 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Παρ. 1) Αντικαταβολή
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή του δέματος εφόσον η αξία της δεν ξεπερνά τα € 300,00. Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος € 1,50 εφόσον η παραγγελία σας δεν ξεπερνά την αξία των € 60,00. Η παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο. Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το φυσικό κατάστημα στα Ιωάννινα, δεν επιβαρύνεστε με κόστος για την αντικαταβολή.

Παρ. 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελίας σας με τραπεζική κατάθεση. Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει είτε σε ένα κατάστημα της αντίστοιχης τράπεζας που θα επιλέξετε, είτε μέσω web banking. Σε περίπτωση που η συναλλαγή εκτελεστεί εντός της ίδιας τράπεζας το ποσό φαίνεται άμεσα. Σε περίπτωση όπου η συναλλαγή πραγματοποιηθεί από τρίτη τράπεζα, το ποσό ενδέχεται να εμφανιστεί έως και 2 εργάσιμες ημέρες. Στο διάστημα αυτό η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει την παραγγελία μέχρις ότου να φανεί το ποσό.
Για την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.

Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: ΜΟΥΚΑΣ Β.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
IBAN: GR29 0171 6010 0066 0113 2411 323

Εθνική
Όνομα Δικαιούχου: ΜΟΥΚΑΣ Β.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
IBAN: GR94 0110 3590 0000 3594 0914 936

Eurobank
Όνομα Δικαιούχου: ΜΟΥΚΑΣ Β.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
IBAN: GR50 0260 2700 0005 9020 0337 224

Συνεταιριστική ΗΠΕΙΡΟΥ
Όνομα Δικαιούχου: ΜΟΥΚΑΣ Β.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
IBAN: GR59 0750 0400 0030 4000 1027 900

Σημειώσεις
[1]. Κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης σε κάποιον από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email info@omicron2.gr το αποδεικτικό της συναλλαγής.
[2]. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 2651 071881 και ένας συνεργάτης μας θα σας επιβεβαίωση την κατάθεση.
[3]. Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 2 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Στο διάστημα αυτό, το/τα προϊόντα της παραγγελίας παραμένουν δεσμευμένα στο όνομά σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στο διάστημα αυτό η παραγγελίας σας ακυρώνεται αυτόματα.
[4]. Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση τον πελάτη.

Παρ 3) Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους ή την χρεωστική τους κάρτα για την ολοκλήρωση των αγορών τους. Το omicron2.gr για την διασφάλιση των συναλλαγών, σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της τράπεζας όπου εκεί θα πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας. Οι αποδεκτές από το κατάστημά μας κάρτες είναι: VISA, VISA electron, MasterCard, Maestro.
Οι συναλλαγές είναι άμεσες και οι πληρωμές σας ολοκληρώνονται σε ελάχιστα λεπτά. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η παραγγελία σας φαίνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως επιβεβαιωμένη και η αποστολή της θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 24 ωρών όπου θα υπάρχει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας.
Η χρήση του omicron2.gr και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω αυτού διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ορίζει ζητήματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/94) ο οποίος ρυθμίζει ζητήματα σχετικά με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.

Καλάθι αγορών
Κύλιση στην κορυφή